Contractoptimalisatie op basis van 'No cure, No Pay'

 

Yender Technisch Beheer is specialist in het inventariseren van de kwaliteit, de conditie en de efficiency van deze technische installaties. Na een gedegen inventarisatie door Yender ziet u haarfijn waar u echt ingrijpende besparingen gaat realiseren. Gebleken is dat, na een scan of inventarisatie door Yender, 10% of meer besparing wordt bereikt. Door dit te durven garanderen, werkt Yender Technisch Beheer ook op basis van ‘No cure, No pay, waarbij uw ‘pay’ bestaat uit slechts een gedeelte van de gerealiseerde besparingen. Anders gezegd, u loopt geen enkel risico en wordt er alleen beter van!

Uiteraard kunnen wij de werkzaamheden ook uitvoeren op basis van een vooraf afgesproken budget.

 

 

 

 

 

 

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg