undefined

Marko Groener - Contractspecialist 

Naast het feit dat ik de trotse vader van twee zoons en de man van Thessa ben kan ik mijzelf omschrijven als iemand die het belangrijk vindt om  uitdaging in zijn werk te hebben. Ik ben recht door zee, behandel mensen met respect en ben sociaal. Bovendien beschik ik over een servicegerichte, gedreven en klantvriendelijke instelling. Stel me flexibel op, denk analytisch in oplossingen en deel graag kennis. Door mijn brede werkervaring werk ik zelfstandig zonder daarbij het teambelang en de doelstelling van onze opdrachtgevers uit het oog te verliezen.

"Ik ga voor kwaliteit zonder compromis".

Werkzaamheden

Naast het opstellen van aanbestedingsstukken (meervoudig onderhands en Europees), onderhoudscontracten en programma van eisen ben ik als technisch beheerder verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van meerdere complexen. Daarnaast voer ik contractimplementaties uit.
Technisch Beheer zit in mijn DNA en geeft mij telkens weer een enorme boost om het maximale uit mijzelf te halen.

Achtergrond

Ik heb een elektronica en facilitaire HBO opleiding gevolgd en werk nu vanaf 2000 binnen het domein Technisch Beheer en Sinds 2010 ben ik oprichter en eigenaar van Yender.

Contact

U kunt mij bereiken op 06-22473467 of per mail m.groener(@)yender.nl

undefined

Erik Schreurs - Technisch Beheerder / Schadespecialist Bouwkundig

Mijn naam is Erik Schreurs, geboren in 1963, gehuwd en vader van twee dochters.
Als bouwkundige heb ik een klantgerichte, pragmatische en oplossingsgerichte  instelling die van aanpakken weet. Hoe complexer het probleem des te meer ik in mijn kracht wordt gezet.

"Elk probleem is oplosbaar".


Werkzaamheden

Met mijn bouwkundige achtergrond beheer ik diverse gebouwen, voer conditiemetingen conform NEN2767 uit en stel MJOP's op.  
Daarnaast ben ik schadespecialist op het gebied van verzekeringsschades, zoals brand, aardbeving, storm, inbraak e.d.

Achtergrond

Ik heb een bouwkundige opleiding en heb vele jaren gewerkt bij diverse aannemers. Eerst in de uitvoering en later als projectleider.

Contact

U kunt mij bereiken op 06-23201823 of per mail e.schreurs(@)yender.nl

undefined

Jan Visser – adviseur en inspecteur technische installaties

Mijn naam is Jan Visser, geboren in 1973, inmiddels ruim 20 jaar getrouwd en vader van 3 kinderen. Na mijn studie aan de slag gegaan bij diverse installatiebedrijven en na ca. 15 jaar daar ervaring opgedaan te hebben, verder gegaan als

zelfstandig adviseur. 

Ik vind uitdaging in het ontzorgen van klanten, die met al hun (technische) huisvestingsvraagstukken bij mij kunnen aankloppen, waarop ze adequaat en transparant antwoord krijgen. Daarbij vind ik het van grote waarde om vertrouwen op te bouwen met klanten, door ze inzicht te geven in de aanpak, de kosten en de (on)mogelijkheden die zich voordoen bij de uitvoering van werkzaamheden. De kosten van de geboden diensten moeten wat mij betreft ook altijd in verhouding staan tot het eindresultaat.

"Betrouwbaar, betrokken en betaalbaar!"

Werkzaamheden

Bouwdirectie, bouwtoezicht en inspectiewerkzaamheden voor de zakelijk markt. Ik heb uiteenlopend ervaring in onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren, WKO-installaties, scholen en industriële omgeving.

Achtergrond

Na mijn diploma HBO Installatietechniek de post HBO opleiding Financieel management behaald aan de Hogeschool Rotterdam alsmede het diploma Integraal Adviseur Vastgoed aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast voortdurend bijgeschoold op het gebied van techniek en regelgeving. Werken in de techniek staat wat mij betreft ook voor een leven lang leren!

Naast mijn werk actief betrokken bij de plaatselijke politiek als gemeenteraadslid voor de fractie SGP-ChristenUnie in mijn woonplaats.

Contact

U kunt mij bereiken op 06-21233405 of per mail j.visser(@)yender.nl

undefined

Sjaak Taskin - Specialist verticaal transport (liften) en automatische deuren

Mijn naam is Sjaak Taskin, geboren in 1962 en gehuwd.

Ik geloof in de maakbaarheid van dingen doen die belangrijk zijn om het gewenste resultaat te behalen. De Pragmatische aanpak en het voortschrijdende inzicht om situaties te herkennen waarbij soms ondoorzichtige belangen spelen zijn voor ons sterke kernkwaliteiten.

"Ik zie onze Opdrachtgevers als collega waarbij ik graag een bijdrage lever aan het creëren van zelfredzaamheid".

Werkzaamheden

Door mijn brede achtergrond van Bouwkunde, WTB en Elektrotechniek  heb ik mij gespecialiseerd in de Lifttechniek, Roltrappen, Gevelonderhoudsinstallaties, Automatische – en Industriedeuren.

Het gehele gebied van operationele – en contractinhoudelijke/management praatstukken is ons werkgebied. Wij maken objectieve inspectierapporten compleet aangevuld met een plan van aanpak zodat de Opdrachtgever inzicht krijgt in de kwaliteit van de installatie, investeringen in de toekomst alsmede een risicoprofiel wat kan worden gebruikt als onderbouwing en vertaalslag voor de aanvraag van noodzakelijke en benodigde investeringen.  Aanvullend bieden wij onze dienst aan v.w.b. het beoordelen van offertes en aanvragen in de markt zetten voor reparatiewerk en

planmatig onderhoud.

Voor de objectiviteit volgen wij als basis de NEN2767 Conditiemethodiek waarbij wij geen commerciële belangen dienen. Het werkgebied richt zich binnen hoofdzakelijk op het gebied van Vastgoed in zijn totaliteit. 

Achtergrond

In mijn loopbaan heb ik opleidingen gevolgd van Weg en Waterbouw, Werktuigbouw, Bouwkunde en Electrotechniek.

In mijn loopbaan carrière ben ik in 1986 gestart als Liftmonteur en daarna door de jaren heen heb ik mij verder ontwikkeld in diverse leidinggevende en managementfuncties variërend van MKB bedrijven tot Multinationals. In 2015 ben ik vanuit een lang gekoesterde droom mijn eigen bedrijf gestart en zien Opdrachtgevers ons als betrouwbare Partner zodat er inmiddels een stabiele basis is ontstaan.     

Contact

U kunt mij bereiken op 06-46105517 of per mail s.taskin(@)yender.nl

undefined

Roald Eising - Projectleider / Engineer Elektrotechniek 

Mijn naam is Roald Eising, geboren in 1975, gehuwd en vader van een dochter.

In mijn werk sta ik voor kwaliteit; ik doe het goed of ik doe het niet. Dit betekent dat ik volledig tegen mijn natuur in ook wel eens ‘nee’ moet verkopen.

Daarnaast vind ik het belangrijk om uitdaging te hebben en houden en te zorgen voor een tevreden opdrachtgever. Een tevreden opdrachtgever biedt kans op vervolgopdrachten en zorgt voor positieve reclame. 

"Geef nooit op, blijf positief want wat niet kan is nog nooit gebeurd".

Werkzaamheden

Ik ben gespecialiseerd in o.a. commercieel vastgoed, computerruimten, datacentra, onderwijs, retail, ziekenhuizen en zorgcomplexen en inzetbaar voor ontwerpen, calculaties, technisch advies, verificaties, uitvoeringsbegeleiding, projectleiding en projectmanagement.

Achtergrond

In 1998 ben ik van het HTO elektrotechniek gekomen, waarna ik als trainee in dienst ben getreden bij een landelijk opererend installatiebedrijf. In een periode van ruim 10 jaar heb ik de functies trainee, calculator, werkvoorbereider, assistent projectleider en projectleider vervuld.

Contact

U kunt mij bereiken op 06-30588076 of per mail m.groener(@)yender.nl

undefined

Jaap Dijkstra - Projectleider / Engineer WTB en Datacenter

Mijn naam is Jaap Dijkstra, geboren in 1979, gehuwd en vader van 2 zoons en 1 dochter.

Ik vind samenwerking belangrijk. Om een project tot een goed einde te brengen, is goede samenwerking in de breedste zin van het woord meer dan noodzakelijk. Belangrijke aspecten zijn mijns inziens begrip voor andermans werk of discipline, weten wanneer er naar elkaar geluisterd moet worden en cohesie tussen ontwerp en uitvoering.

Een succesvol afgerond project voor alle partijen geeft mij een goed gevoel. Als bij afronding van een project de opdrachtgever gekregen heeft wat hij voor ogen had vooraf aan het project en de aannemende partijen dit gerealiseerd hebben binnen het budget en de tijd welke hiervoor gereserveerd is. Klinkt simpel, maar we weten

allemaal wat er voor nodig is om dit resultaat te behalen.

"Heldere communicatie en oplossingsgericht"

Werkzaamheden

Ik ben gespecialiseerd in o.a. commercieel vastgoed, computerruimten, datacentra, onderwijs, retail, ziekenhuizen en zorgcomplexen en inzetbaar voor ontwerpen, calculaties, technisch advies, verificaties, uitvoeringsbegeleiding, projectleiding en projectmanagement.

Achtergrond

In 2000 ben ik na de MTS Werktuigbouwkunde via een stage in aanraking gekomen met de installatietechniek en in dienst getreden als werkvoorbereider/tekenaar bij de businessunit van een landelijk opererend installatiebedrijf, gespecialiseerd in het installeren van datacenters.
Tot en met 2008 heb ik in verschillende functies installaties uitgerekend, ontworpen en begeleid. In deze periode heb ik mijn praktische kennis vergroot, maar ook de theoretische kennis door het volgen van verschillende installatietechnisch gerelateerde opleidingen.


Contact

U kunt mij bereiken op 06-30417774 of per mail m.groener(@)yender.nl

undefined

Roy Voss - Manager Projecten

Sinds 1999 ben ik werkzaam in het installatie vakgebied. Ooit begonnen als tekenaar heb ik mij in de jaren die daarop volgden kunnen ontwikkelen tot manager projecten gericht op de gezondheidszorg. 

Met een andere bril kijk ik naar de feiten en cijfers, gefocusseerd op het gezamenlijk belang van zowel opdrachtnemer als opdrachtgever. Daarbij ben ik analytisch sterk en in staat te relativeren en de juiste prioriteiten te stellen. Het hebben (en houden) van een helikopterview maakt dat ik in staat ben zowel het grote geheel te zien als wel oog te hebben voor detail en in staat te zijn ad hoc knelpunten op te lossen. Ik ben erop gericht zaken constructief op te lossen. 

"Door anderen de mogelijkheid te geven vanuit hun eigen kracht en kennis te functioneren (dit begeleidt en stimuleert), versterk je elkaar en groei je als team".

Werkzaamheden

Ik ben gespecialiseerd in o.a. commercieel vastgoed, computerruimten, datacentra, onderwijs, retail, ziekenhuizen en zorgcomplexen en inzetbaar voor ontwerpen, calculaties, technisch advies, verificaties, uitvoeringsbegeleiding, projectleiding en projectmanagement.

Achtergrond

De projecten waarin ik betrokken was waren oorspronkelijk heel divers, enkele voorbeelden zijn “Het Eiland” en winkelcentrum Stadshagen te Zwolle, verzorgingstehuis Rehoboth te Wapenveld, verzorgingshuis “De Nieuwe Haven” te Zwolle, nieuwbouw “Gelre ziekenhuis” te Zutphen en meer recent de nieuwbouw van ziekenhuis MST te Enschede en de verbouwing van de HCK-afdeling bij de Isala Klinieken te Zwolle. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij diverse landelijke multidisciplinaire tendertrajecten. 

Contact

U kunt mij bereiken op 06-30417774 of per mail m.groener(@)yender.nl

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg