Over Ons

undefined

Waarom Yender?

In 2009 heeft Marko Groener Yender opgericht met als doelstelling vastgoedbeheerders en vastgoedeigenaren te voorzien van onderhoudscontracten op maat. Doel hiervan was onderhoudscontracten op te stellen die aansluiten op de wens van de opdrachtgevers. Vaak zijn de onderhoudscontracten door de onderhoudende partij opgesteld waardoor de contracten in het voordeel van deze partij zijn geschreven. Dit betekent in de praktijk dat verantwoordelijkheden en risico's vaak voor de opdrachtgever zijn, dit is vreemd omdat de onderhoudende partij immers de deskundige is!

Historie

Marko Groener heeft voor hij Yender startte lang (ruim 15 jaar) in de installatiewereld gewerkt. Begonnen als Service engineer en de laatste 10 jaar gewerkt als contractmanager en contract engineer. In zijn rol als contract engineer stelde hij vanuit de onderhoudende partij de onderhoudscontracten op en inderdaad waren deze contracten in het voordeel van zijn
werkgever.

Missie

Marko vond/vindt dat dit anders moest/moet en heeft Yender opgericht met als voornaamste dienst het opstellen van onderhoudscontacten  en het begeleiden van de eventueel bijbehorende aanbestedingstrajecten. Altijd vanuit het oogpunt dat de contracten voldoen aan alle voorwaarden, wensen en eisen van de opdrachtgever en dat contractprocessen (rapportage, facturatie, storingsafhandeling e.d.) ook aansluiten op de processen van de opdrachtgever.

Specialisten

Nu bestaat Yender uit meerdere specialisten waardoor alle kennis betreffende het technisch beheer beschikbaar is voor onze opdrachtgevers. U kunt denken aan contract consultants, installatie deskundigen, bouwkundige experts, liftspecialisten maar ook BOEI/NEN2767 inspecteurs voor alle disciplines. Klik hier voor onze specialisten.

Tevreden opdrachtgevers

Yender heeft vanaf de start al meer dan 500 onderhoudscontracten opgesteld conform de hierboven gestelde eisen. Opdrachtgevers die gekozen hebben voor Yender zijn tevreden met het eindresultaat, dit is te herleiden door het feit wij langdurige relaties hebben met deze opdrachtgevers en Yender reeds voor meerdere opdrachtgevers voor de tweede of derde keer de overeenkomsten opstelt/aanpast en aanbesteed.
Wilt u weten welke opdrachtgevers reeds hebben gekozen voor Yender, kijk dan bij onze referenties. Hier staat een doorsnee van alle opdrachtgevers.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg