Gezamenlijk inkopen voor woningcorporaties


Collectief Onderhoud is een actie gestart waardoor woningcorporaties gezamenlijk het onderhoud van installaties en het gebouw kunnen inkopen. 
Uit onderzoek is gebleken dat woningcorporaties teveel betalen en niet kwaliteit krijgen die ze verwachten. Collectief Onderhoud heeft het doel de kwaliteit te laten voldoen aan de verwachtingen van de woningcorporaties tegen een marktconforme prijs. 

Als u als woningcorporaties meedoet aan het collectief inkopen van onderhoud aan uw installaties krijgt u een zeer scherp aanbod. U krijgt tevens de garantie op borging van de geleverde onderhoudskwaliteit. Collectief Onderhoud staat garant voor de geleverde kwaliteit.
In september van dit jaar gaan we starten met het aanbesteden van het onderhoud.

Inschrijven is vrijblijvend en verplicht tot niets. Als u de aanbieding accepteert, regelt Collectief Onderhoud de overstap en ziet er op toe dat die probleemloos verloopt. Als u het bod niet accepteert, hoeft u niets te doen en loopt uw huidige onderhoudscontract gewoon door.

Uw voordelen:
- Vrijblijvend inschrijven en pas beslissen als u een aanbod krijgt;
- Veilig en gemakkelijk overstappen;
- Een contract afgestemd op uw persoonlijke wensen;
- U krijgt ons kwaliteitscertificaat waarmee de kwaliteit geborgd is;
- Borging van de onderhoudskwaliteit;
- Bij verschil van inzicht over de uitvoering altijd geheel kosteloos onze ondersteuning;
- Slechts 1 factuur waarop alle kosten overzichtelijk staan omschreven;
- U bespaart op de huidige onderhoudskosten met behoudt van kwaliteit.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg