Rust door goed georganiseerd onderhoud

We kennen allemaal het onrustige gevoel dat zaken over het hoofd worden gezien. Zeker als het om specialistische kennis gaat die maar weinig mensen bezitten. Uw VvE heeft er daarom voor gekozen het onderhoud professioneel te laten uitvoeren en inspecteren. Dit scheelt zorgen, maar ook kosten bij uitvoering.

huisjes_geld.png

Uw verzekeringen dekken ook een aantal zorgen af, maar wist u dat u met uw goed georganiseerde onderhoud uw verzekeraar ook uit de zorgen helpt? AKTIE! Advies helpt u de vertaling te maken van uw onderhoudsprestatie naar uw verzekeringspremie. 

Zo helpt AKTIE! Advies u de kosten te verlagen door uw vertrouwen in onderhoud te delen met de verzekeraar. No-Cure-No-Pay!AKTIE! Advies
het verschil tussen [inzicht] en resultaat.

E wouter@aktieadvies.nl
T +31 348 410865
F +31 848 320347
M +31 6 253 89661

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg