Nieuw!! Nu ketenintegratie nog eenvoudiger.

Yender heeft i.s.m. Collectief Onderhoud een webbased systeem ontwikkeld waarmee ketenintegratie voor woningcorporaties nog beter en eenvoudiger inpasbaar is.

 

Het kostenbesparende webbased onderhoud beheersysteem is specifiek gemaakt voor woningcoöperaties. Hiermee krijgen zij volledig inzicht in de Planning, kosten, behaalde responsetijden, de geleverde kwaliteit en de voortgang van uitgevoerde werkzaamheden.

 

Naast het onderhoud krijgt de coöperatie ook inzicht in de reparaties en storingen per woning.

De huurder kan middels dit systeem ook zeer eenvoudig de storingen melden en de afhandeling volgen. Dit betekent minder telefoontjes met vragen bij de corporatie.

Een gemelde storing komt automatisch bij de juiste onderhoudspartij terecht. Deze onderhoudspartij communiceert direct met de huurder. Het beheersysteem registreert waardoor de coöperatie altijd inzage heeft in de afspraken en de voortgang.

Voordeel voor de onderhoudspartij is dat zij op zeer eenvoudige wijze de planning met de huurder kan communiceren en de huurder kan ook heel eenvoudig aangeven of de geplande onderhoudsbeurt wel of niet uitkomt. De coöperatie hoeft alleen maar de controle functie uitoefenen.

 

 lees meer in de brochure

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg