Wonen en zorg gescheiden

De overheid start in 2014 met het scheiden van wonen en zorg. Daarnaast voert ze in 2012 de normatieve huisvestingscomponent (NHC) in. Er moet wat gebeuren met uw vastgoed. Niets doen is geen optie. Ook gaat het energiemanagement en de labelisering van gebouwen een steeds grotere rol spelen. Dit alles vraagt kennis over vastgoed als geheel. Van bouwkundig tot installatietechniek, van energielabels tot investeringsberekeningen.


zorg.png

Adseon / IM Planontwikkeling heeft die integrale kennis in huis. Zij zijn de afgelopen jaren succesvol bezig geweest om, voor veel opdrachtgevers, hun vastgoed te beoordelen en oplossingen aan te dragen op het gebied van beheer en onderhoud, energiebesparingen, herontwikkeling of functieverandering.


Kennis in huis
IM Planontwikkeling heeft specifieke kennis op het gebied van de NHC bekostiging en energielabels en weet dat te gebruiken om balans te brengen in gebruik, kosten en vooral ook opbrengst.


Adseon heeft bijzondere kennis van beheer en onderhoud van gebouwgebonden techniek conform NEN 2767. Daarnaast is projectmanagement gecombineerd met integratie van onderhoudsplannen een bijdrage in de levenscyclus van de installatie.

Elk gebouw doorloop een cyclus van nieuwbouw, beheer en onderhoud, renovatie en sloop. Door de ruime ervaring en kennis zijn zij in staat om voor elke fase de opdrachtgever te adviseren over mogelijke verbeteringen/veranderingen vanuit de functionaliteit én financiële haalbaarheid. IM Planontwikkeling en Adseon kijken bijvoorbeeld of een installatie niet efficiënter kan worden afgesteld of dat een vervanging misschien goedkoper is, of het beheer van het gebouw en de installaties wel de juiste onderhoud krijgen en er de juiste onderhoudscontracten aan ten grondslag liggen. Met de juiste prestatieafspraken over functionaliteit, energieverbruik en onderhoudscyclus. We kunnen u adviseren over het door exploiteren of vervangen van uw vastgoed. Compleet voorzien van heldere investeringsberekeningen en keuzemogelijkheden.

Aanpak
IM Planontwikkeling en Adseon willen graag hun kennis met u delen. Zij starten met een goed gesprek waarin zij goed naar uw wensen luisteren. Daarna maken zij een analyse en geven u verbetervoorstellen. Overzichtelijk en praktisch. Met een technisch én een financiële kant van de zaak. Het is pas goed als u tevreden bent.

Zij werken/ hebben gewerkt voor o.a.
-  ’s Heeren Loo, GGZ Zorginstelling
-  De Alliantie, wooncooperatie
-  WBV Vecht en Omstreken
-  WBV Laren
-  Amerpoort
-  De Woningbouw
-  Gemeente Assen
-  Gemeente Smallingerland
-  DSM Biologics BV
-  LEVOFraneker


Adseon
Verkoop, Facility management, Beheer & Onderhoud, Projectmanagement.
Asserstraat 18
9481 BN Vries
06 - 460 111 20
adseon@me.com


IM Planontwikkeling
Haalbaarheidsstudies, Planontwikkeling en Bouwmanagement.
Roerdomp 25
3755 GG Eemnes
035 - 53 344 36
06 - 53 695 728
avdw@implanontwikkeling.nl

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg