Lift optimalisatie traject - Accolade Wonen 

 

Accolade Wonen: 

Prettig wonen op een plek waar je je thuis voelt. Dat is volgens Accolade het recht van iedereen en daar zetten zij zich voor in. Daarom doen ze meer dan het aanbieden van betaalbare, comfortabele woningen. Bevorderen van leefbaarheid in buurten en wijken vinden ze minstens zo belangrijk. Het doel van Accolade: voor elke huurder een passende woonplek in een aangename buurt.

Het woningaanbod van Accolade is verspreid over een groot gebied en concentreert zich rond de plaatsen Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek. Met een zeer divers aanbod van ongeveer 17.000 betaalbare woningen kan iedereen terecht bij Accolade. Van alleenstaanden tot startende gezinnen, van jonge mensen met beperkingen tot zorgbehoevende ouderen, van fervente huurders tot potentiële kopers.

Accolade ziet het als haar maatschappelijke taak het wonen en leven in het werkgebied zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarom werken ze graag samen met gelijkgestemde organisaties op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leven. Ook zoeken ze actief de dialoog op met haar huurders en lokale bewoners en belanghebbers. Want uiteindelijk draait het voor iedereen immers om één ding: onbezorgd woongenot in een buurt waar je je thuis voelt. En daarvoor mag iedereen aankloppen bij Accolade.

 

De opdracht:

Begin 2010 heeft Yender Technisch Beheer de opdracht gekregen een contractscan uit te voeren op alle liftonderhoudscontracten van Accolade. Het betrof ruim 150 personenliften verspreidt over een groot gebied.

Al snel is duidelijk geworden dat er een flinke besparing gerealiseerd kon worden en dus is in overleg het besluit genomen dat de liften opnieuw aanbesteed worden. Dit is middels een prekwalificatie, waarin de onderhoudspartijen zich hebben gepresenteerd, en pas later een prijsvorming gerealiseerd. Deze aanbesteding heeft geleidt tot een onderhoudsovereenkomst op basis van de gewenste kwaliteit tegen minimale kosten.

De gerealiseerde besparing is ruim 55% met verbeterde kwaliteit. 

 

Automatische deuren

 

De opdracht:

Begin 2011 heeft Yender Technisch Beheer de opdracht gekregen alle automatische draai en schuifdeuren opnieuw aan te besteden van Accolade. Het betrof ruim 350 automatische deuren verspreidt over een groot gebied.

Het reeds door Yender opgestelde onderhoudscontract voor de liften is aangepast naar een onderhoudsovereenkomst voor de autotmatische deuren. Dit heeft voor Accolade als grote voordeel dat de contractbeheerder maar één overeenkomst behoeft te kennen.

Resultaat van de aanbesteding was een verbetering van de kwaliteit en een besparing van 67% op de onderhoudskosten. Deze aanbesteding heeft geleidt tot een onderhoudsovereenkomst op basis van de gewenste kwaliteit tegen minimale kosten.

De gerealiseerde besparing is 67% met verbeterde kwaliteit. 


 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg