Klimaatmeting Co2 gehalte KDV - Drieluik Kinderdagverblijven

 

Drieluik-Kinderopvang is een betrouwbare, professionele organisatie die geregistreerd staat bij de gemeente Coevorden. De brandweer en GGD controleren de verschillende locaties elk jaar op veiligheid en hygiëne. Ook op het personele vlak waken zij over de kwaliteit. Zij werken uitsluitend met goed opgeleide, gemotiveerde en ervaren pedagogisch medewerkers. Zij volgen uw kind in zijn of haar ontwikkeling, geven het persoonlijke aandacht en optimale verzorging en zij zorgen voor vertrouwen en structuur.

Drieluik-Kinderopvang wil de beste leefomgeving voor de kinderen en haar medewerkers.

 

De Opdracht:

Yender heeft een lucht kwaltietsmeting uitgevoerd in meerdere kinderdagverblijven met als doel het monitoren en controleren van het huidige binnenklimaat. Tijdens de meting is het Co2 gehalte, luchtvochtigheid en temperatuur gecontroleerd.

Yender heeft gekalibreerde meetsystemen waarmee een momentopname of een meting voor langere tijd kan worden uitgevoerd. De kosten voor een meting wegen niet op tegen het resultaat en de verantwoording van de kinderdagverblijven.

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg