Contract verbetering / optimalisatie - Gemeente Noordoostpolder

 

Gemeente Noordoostpolder:

Noordoostpolder biedt de ruimte. De gemeente ligt in de provincie Flevoland, halverwege de Randstad en het Noorden. Dat maakt het wonen daar aantrekkelijk: profiterend van de rust en de ruimte en de grote steden binnen handbereik.

Emmeloord is de centrumplaats en beschikt over alle bijbehorende voorzieningen. Emmeloord kent een gunstig ondernemersklimaat dankzij ruime bedrijventerreinen direct aan de snelweg en de centrale ligging op het kruispunt van de A6 en de N50.

Hoewel Noordoostpolder van oorsprong een agrarisch karakter heeft en deze sector nog steeds een rol van betekenis vervult, bieden industrie en dienstverlening de meeste werkgelegenheid. Het overgrote deel van de inwoners werkt in Noordoostpolder zelf. De gemeente staat volop in de belangstelling als vestigingsplaats voor bedrijven.

 

De opdracht:

In opdracht van de Gemeente Noordoostpolder heeft Yender meerdere onderhoudscontracten voor de diverse gebouw gebonden installaties geschreven. Het betrof de volgende installaties; W-installaties (CV installatie, luchtbehandelinginstallatie, koelinstallatie e.d.), liften, automatische deuren, bedrijfsdeuren, beveiligingsinstallatie (Brandmeldinstallatie, inbraakinstallatie, CCTV e.d.), elektrotechnische installatie (verdeelkasten, bliksembeveiliging, noodverlichting e.d.), dakonderhoud inclusief valbeveiliging en NEN3140 inspectie inclusief installatieverantwoordelijkheid.

Het resultaat was een afname van het aantal onderhoudsovereenkomsten van 48 contracten naar slechts 8 contracten die geheel zijn opgesteld conform de wensen en eissen van de Gemeente Noordoostpolder.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg