Contract optimalisatie scan diverse installaties - ROC Amsterdam

 

Het ROC van Amsterdam: 

Het motto van het R.O.C. van Amsterdam is: Investeren in leerlingen betekent investeren in schoolgebouwen. 

Onze panden zijn makkelijk bereikbaar, veilig en voor iedereen toegankelijk. Ze bieden goede faciliteiten voor het praktijkonderwijs dat bij ons centraal staat. Door het groeperen van bij elkaar passende opleidingen voelen leerlingen zich er snel thuis.

 

De Opdracht:

In opdracht van het ROC van Amsterdam heeft Yender van een drietal willekeurige schoolgebouwen de werktuigkundige en de elektrotechnische onderhoudsovereenkomsten geanalyseerd. Hierbij is gekeken of de huidige overeenkomsten aansluiten bij het beleidt van het ROC en of deze overeenkomsten voldoen aan de huidige wet en regelgeving. Tot slotte is een marktconformiteitscheck uitgevoerd.

De conclusie van deze contractoptimalisatiescan heeft er toe geleidt dat Yender heeft aangetoont dat de huidige werktuigkundige en elektrotechnische onderhoudsovereenkomsten gemiddeld ruim 30% boven de marktprijs liggen.

 

Tevens is de conclusie gevormd dat de huidige overeenkomsten niet meer passen in het onderhoudsbeleid van het ROC van Amsterdam.

Yender heeft een vervolg opdracht uitgevoerd om de elektrotechnische onderhoudsovereenkomsten opnieuw aan te besteden. Dit heeft tot een verbeterslag geleid met een besparing van ruim 50% per jaar. Tevens is het door Yender geschreven onderhoudsbestek geheel afgestemt op de wensen van het ROC.

 

 

 

 

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg