Contractoptimalisatie - SIB Woonservice Veenendaal

 

SIB Woonservice Woonservice biedt haar huurders een woning en woonomgeving, die zo goed mogelijk passen bij hun wensen en mogelijkheden.
Zij zijn werkzaam op het terrein van goede en betaalbare huisvesting voor 55-plussers en mensen met een beperking. In enkele van de complexen kunnen ook jongere woningzoekenden voor huisvesting terecht. SIB Woonservice Woonservice bezit ± 1.200 verhuureenheden.

De Opdracht:

In opdracht van SIB Woonservice te Veenendaal heeft Yender alle lopende onderhoudscontracten inzichtelijk gemaakt en geanalyseerd. Uit de analyse is geconcludeert dat de overeenkomsten achterhaald en niet conform het huidige onderhoudbeleid van SIB opgesteld zijn.

Yender heeft voor SIB Woonservice een SIB specifiek onderhoudsbestek opgesteld waarin alle wensen en eisen zijn verwoord. Ook voldoet het onderhoudsbestek aan alle Wet & Regelgeving.

Na goedkeuring door SIB heeft Yender de overeenkomsten per discipline aanbesteedt. Het resultaat is dat er geen 38 contracten maar slechts 8 onderhoudscontracten afgesloten zijn die een besparing tot stand brengen van 41% op de onderhoudskosten. De administratieve besparing en beheerkosten zijn hierin niet opgenomen.

Na gunning heeft Yender SIB Woonservice ondersteunt met het implementeren van de contracten.

 

 

 

 

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg