Opstellen algemene voorwaarden en onderhoudsovereenkomst

 

DeltaLiften BV: 

Deltaliften b.v. is een jong en flexibel bedrijf dat is ontstaan, na ruim 15 jaar lifttechnische montagewerkzaamheden voor de grote en kleine liftbedrijven in Nederland te hebben uitgevoerd

Deltaliften levert, monteert, renoveert en onderhoud alle typen liftinstallaties of het nu gaat om een kleine huislift of om een grote autolift alles is mogelijk.

De opdracht:

Medio 2009 heeft Yender Technisch Beheer de algemene voorwaarden opgesteld en tevens het onderhoudsovereenkomst voor Delta Liften opgesteld. Het onderhoudsovereenkomst is een overeenkomst waarin de voorwaarden van het preventieve onderhoud wordt vastgelegd voor de opdrachtgevers van Delta Liften.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg