Gebouwbeheer van het Jan van Besouw in opdracht van Gemeente Goirle

 

De Gemeente Goirle: 

In het geografisch hart van Goirle ligt ook het culturele hart van Goirle: Cultureel Centrum Jan van Besouw. Gevestigd in een voormalig klooster biedt Cultureel Centrum Jan van Besouw plaats voor een groot aantal activiteiten. De schitterend gerenoveerde accommodatie leent zich daar dan ook uitstekend voor: Een grote theaterzaal, kapelzaal, grand café, cursusruimten, congres- en vergaderzalen, ateliers, muziek- en balletschool en een studio voor radio en tv. Kortom: het kloppend culturele hart van Goirle.

De opdracht:

In opdracht van de Gemeente Goirle beheert Yender de gebouwgebonden installaties. Samen met de onderhoudspartij wordt gestreeft de onderhoudskosten te minimaliseren terwijl de conditie van de installaties gehandhaafd of zelfs verbeterd worden.

Yender is verantwoordelijk voor de goede uitvoering, controle op de facturatie en het optimaliseren van de werkzaamheden. Tevens organiseert en voert Yender werkbesprekingen met de onderhoudspartij. Op deze wijze werken leidt tot totale ontzorging van de opdrachtgever.

Tijdens de beheerperiode heeft Yender een advies opgesteld voor de WKO waardoor deze dusdanig is aangepast dat deze in balans is en dus beter funtioneert. De begeleiding van de uitvoering lag ook in handen van Yender.

Yender is van mening dat zij de werkzaamheden op dusdanige wijze organiseren en optimaliseren dat de gebouwbeheerder het beheer zonder problemen en zonder extra werk weer kan overnemen.

Yender heeft in opdracht van de Gemeente Goirle de onderhoudswerkzaamheden opnieuw aanbesteedt middels een klantspecifiek onderhoudsbestek. Het resultaat was een directe besparing van ruim 35% op de onderhoudskosten. 

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg