Opstellen bestek voor aanleg klimaatinstallatie in kdv B4Kids

 

B4Kids:

B4KIDS is één van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland en opereert met name in de Randstad. Met een breed scala aan kinderopvangdiensten bieden zij ouders praktische oplossingen en kinderen een leeromgeving die stimuleert en uitdaagt. De leeftijd van het kind en de kwaliteit van de dienstverlening heeft daarbij hun continue aandacht.

De Opdracht: 

In opdracht van Nibag BV te Oldenzaal heeft Yender een bestek opgesteld voor de aanleg van een nieuwe klimaatinstallatie / luchtbehandelinginstallatie. B4Kids vindt het belangrijk dat kinderen in een gezond binnen klimaat leven en dus hebben zij ervoor gekozen om samen met het groot onderhoud, dat overigens geheel door Nibag gecoördineerd wordt, een nieuw luchtbehandelingsysteem aan te leggen.

Yender heeft op locatie geïnventariseerd en vervolgens een installatie ontworpen waarmee alle voorwaarden betreffende een gezond binnenklimaat kan worden gegarandeerd tegen minimale kosten.

Dit project is goed verlopen door de nauwe samenwerking tussen Nibag en Yender.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg