Het opstellen van inventarisoverzichten van alle installaties

 

Faceo:

Faceo is de Europese marktleider in Facility Management. Zij staan Multinationals bij om zich toe te spitsen op hun kernactiviteit door de facilitaire diensten geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Faceo beheerd de totaliteit of een deel van de algemene diensten van ondernemingen, zowel op één site als op meerdere vestigingen met een ruime geografische spreiding, door middel van geïntegreerde oplossingen.

 

De opdracht:

Yender heeft in opdracht van Faceo alle gebouwgebonden installaties van Thales te Hengelo in een vooraf afgesproken format gezet. Het grote voordeel voor zowel Faceo als Thales is dat dit format dusdanig was dat het gehele bestand direct in Planon kon worden ingelezen. Dit heeft Faceo een flinke besparing opgeleverd.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg