Contractscan stichting De Eik - Nibag Oldenzaal

 

De Eik: 

De Eik is een orthopedagogisch centrum. Zij hebben deskundige medewerkers in huis die u kunnen helpen bij de hulpvraag voor uw kind. Zij steunen en begeleiden jongeren die in hun ontwikkeling dreigen vast te lopen. Het gezin staat daarbij centraal. Haar ervaring is dat een kind kan groeien, sterker kan worden, zich kan ontwikkelen.
 
Daarom is hun motto `Van beperking naar ontdekking.`

De opdracht: 

Eind 2009 heeft Yender in opdracht van Nibag een contractscan uitgevoerd op enkele panden van Stichting De Eik. Het resultaat hiervan is dat De Eik ruim 20% kan besparen op de onderhoudskosten van haar panden.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg