Contract optimalisatie scan diverse installaties - Vesta meubelen

 

Vesta Meubelgroep BV: 

Kleur en vorm, stof en materiaal. De interieurspecialisten van Vesta zijn continu op zoek naar unieke, nieuwe, passende, stijlvolle woonideeën. Ideeën waarmee u van uw huis echt uw thuis kunt maken.

Of je nu een jaren ’30-huis, een schipperswoning, een nieuwbouwappartement of een Scandinavisch houten huis hebt, elk huis heeft z’n eigen stijl en karakter. En dat is met de bewoners net zo. Vesta weet dat, en is daarom in de loop der jaren uitgegroeid tot hét wooncentrum van het Noorden, gevestigd in het spraakmakende Woonforum in Groningen en naast het Thialf-stadion in Heerenveen.

De opdracht:

Yender heeft van beide locaties alle onderhouds contracten onder de loep genomen en heeft diverse verbeterpunten geconstateerd. Door het slimme onderhoudsconcept van Yender toe te passen worden er niet alleen op de kosten bespaart maar ook wordt de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden gewaarborgt.

De gerealiseerde besparing bedraagt ruim 20% op de totale onderhoudskosten van beide winkels en dit terwijl de kwaliteit verbeterd is.  

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg