Opstellen onderhoudscontract / onderhoudsabonnement

 

Collectief Onderhoud BV

Collectief Onderhoud BV is een jong dynamisch bedrijf dat particulieren, woningcorporaties, vereniging van eigenaren en de zakelijke gebouweigenaren de kans biedt om mee te liften op hun inkoopvoordeel op het gebied van bouwkundige werkzaamheden alsmede alle installatie onderhoudswerkzaamheden.

 

De opdracht:

Yender heeft in opdracht van Collectief Onderhoud BV alle onderhoudscontracten en abonnementen met haar leden opgesteld en heeft tevens de raamovereenkomsten met de partners van Collectief Onderhoud opgesteld.

Alle documenten zijn juridisch getoetst en akkoord bevonden.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg