Opstellen installatie bestek Frisse Scholen Gemeente Heerde

 

Algemeen:

Uit onderzoek blijkt dat de lucht in klaslokalen in de meeste gevallen niet fris genoeg is. Dit leidt tot gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, dufheid en benauwdheid. Bovendien zijn er sterke aanwijzingen dat onvoldoende geventileerde lucht ook invloed heeft op de leerprestaties.

 

De Opdracht:
Frisse scholen.JPG

In opdracht van de heer Gijs van der Kolk, Nibag Huisvestingsadvies te Oldenzaal, heeft Yender een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd betreffende het Frisse Scholen Project van de Gemeente Heerde voor vijf scholen.

Dit onderzoek heeft als doel antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Zijn de tekeningen aanwezig en actueel;
  • Welke installaties zijn op dit moment aanwezig in de vijf scholen;
  • Is het haalbaar de scholen te voorzien van een installatie zodat het binnenklimaat voldoet aan alle normen.

 

Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de Gemeente Heerde opdracht gegeven om voor drie scholen het gehele aanbestedingstraject uit te voeren.

Yender heeft in opdracht van Nibag het installatietechnische bestek gemaakt. Nibag heeft dit bestek samen met het bouwkundige bestek aanbesteedt en begeleidt.

Het traject is mede door het samenwerken tussen Nibag en Yender een succes geworden.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg