Isolatie onderzoek middels thermografische / infrarood  inspectie.

Viverion:

Viverion is een corporatie die zich als maatschappelijk ondernemer inzet voor de lokale woningmarkt in de kernen Lochem, Laren, Barchem, Diepenheim, Markelo, Rijssen, Holten en Goor. Haar activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen, verhuren, beheren, en verkopen van onroerend goed.

Viverion richt zich vooral op het bieden van perspectief aan mensen met minder kansen op de woningmarkt. Wonen is voor hen meer dan alleen woonruimte leveren. Zij zetten zich actief in voor de woonomgeving en leefbaarheid in hun werkgebied.

Ze werken actief samen met de gemeente, zorg- en welzijnsaanbieders en andere instellingen. Zo is wonen in al haar facetten in de gemeenten van hun werkterrein mogelijk.

 

Opdracht:

Yender heeft in opdracht van Viverion een isolatie onderzoek uitgevoerd bij enkele van haar woonhuizen. Doel van dit onderzoek was te achterhalen of de spouwisolatie niet verzakt was. De goedkoopste en makkelijkste manier is om dit middels een infraroodcamera in kaart te brengen. Deze thermografische of ook wel Infrarood inspectie genoemd kan vrij eenvoudig worden uitgevoerd en geeft een duidelijk beeld van de isolatie werking in de spouw.

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg