Opstellen klantspecifiek onderhoudscontract - Gemeente Oosterhout

 

Gemeente Oosterhout:

Oosterhout ligt in West-Brabant (op de grens met Midden-Brabant) en is een middelgrote gemeente. Er wonen bijna 54.000 inwoners in ruim 23.000 woningen. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout en drie kerkdorpen: Den Hout, Oosteind en Dorst.

Oosterhout is gunstig gelegen aan twee autosnelwegen, de A27 en de A59, en is ook per water (Wilhelminakanaal) en goederenspoor bereikbaar. Vandaar dat de gemeente een belangrijke economische functie heeft en bijna 4.000 grote en kleine bedrijven telt.

Naast de vele woningen en bedrijfsgebouwen kent Oosterhout ook fraaie historische panden, monumentale gebouwen en kunstwerken.

 

De opdracht:

In opdracht van de Gemeente Oosterhout heeft Yender meerdere onderhoudscontracten voor de diverse gebouw gebonden installaties geschreven. Het betrof de volgende installaties; W-installaties (CV installatie, luchtbehandelinginstallatie, koelinstallatie e.d.), liften, automatische deuren, bedrijfsdeuren, beveiligingsinstallatie (Brandmeldinstallatie, inbraakinstallatie, CCTV e.d.), elektrotechnische installatie (verdeelkasten, bliksembeveiliging, noodverlichting e.d.) en NEN3140 inspectie inclusief installatieverantwoordelijkheid.

Het resultaat was een afname van het aantal onderhoudsovereenkomsten van 142 contracten naar slechts 7 contracten die geheel zijn opgesteld conform de wensen en eissen van de Gemeente Oosterhout. Hierdoor is er een forse besparing bereikt op zowel de onderhoudskosten alsmede de beheerkosten.

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg