Opstellen advies t.b.v. riolering en hemelwaterafvoer - Bijenkorf

 

De Bijenkorf: 

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek met honderden evenementen, haar bijzondere magazine en spraakmakende etalages. De Bijenkorf is een premium warenhuis met een breed en continue vernieuwende product- en merkenportfolio. Stijlvol in haar winkeluitstraling en altijd met passie voor de klant.

De opdracht: 

In opdracht van RRS (Riool Reiniging Services) heeft Yender een verbeteradvies inclusief bestek en budgetraming opgesteld ten behoeve van het verbeteren van de huidige hemelwaterafvoer.

De werkzaamheden zijn in opdracht gegeven nadat er wateroverlast was doordat de verouderde afvoeren lekkage hadden. Samen met RRS is er een goed verbeteradvies opgesteld.

Dit verbeteradvies leidt tot het voorkomen van wateroverlast.

 

 

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg