Contractscan onderhoudscontracten installatie.jpg

Prestatiecontract, iets voor u?


“Prestatiecontract”, het magische woord van deze tijd als het gaat om het uitbesteden van het preventieve- en correctieve onderhoud en het beheer aan de gebouwgebonden installaties. SenterNovum heeft onderzocht dat u met het afsluiten van een prestatiecontract ruim 20% bespaart op de onderhoud- en beheerkosten. 

Een prestatiecontract is het uitbesteden van het in stand houden van installaties voor een relatief vaste prijs binnen een afgesproken looptijd waarbij het resultaat van deze dienst gemeten wordt aan de hand van een aantal prestatie-indicatoren die vooraf met de opdrachtgever zijn afgestemd.

Met een prestatiecontract bespaart u niet alleen op uw onderhoudskosten maar ook op uw beheerkosten (interne kosten). Tevens kunt u met een goede overeenkomst zelf het budget bepalen.

Wij bij Yender zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en opstellen van klantspecifieke prestatiebestekken en contracten. Wij zorgen dat uw wensen en verwachtingen worden omgezet in een pasklaar prestatiebestek of prestatiecontract.

U bepaald de gehele contractduur alle randvoorwaarden, het budget en de kwaliteit. Wij ondersteunt u uiteraard bij het implementeren van het ontworpen contract.

Yender ontwerpt een klantspecifiek prestatiecontract in 6 stappen.

  • Doelen stellen
  • Inventariseren
  • Contracteren
  • Opstarten
  • Beheersen
  • Optimaliseren 

 

Laat u geheel vrijblijvend informeren door onze adviseur!

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg