Contractscan

Wij nemen uw contracten onder de loep om inzicht te krijgen in de mogelijke besparingen zonder dat de betrouwbaarheid van de installaties vermindert.

Uw onderhoudscontracten beoordeeld op ruim 60 punten/voorwaarden waaraan een contract moet voldoen. 

Het adviesrapport dat wordt opgesteld n.a.v. de contractscan geeft inzicht in de kwaliteit, risico's en marktconformiteit van het contract.


yender-pijl.jpg lees meer

 

Conditiemeting conform NEN2767

Wilt u objectief de conditie van uw gebouw en installaties "gemeten" hebben dan kunnen wij u ondersteunen d.m.v. de conditiemeting conform NEN2767. 

Yender beschikt over de benodigde expertise om een heel gebouw met installaties volledig in kaart te brengen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor slechts één discipline.

Yender stelt altijd duidelijk en helder leesbare rapportages op die overeenkomstig de werkelijke situatie op locatie zijn. Het is dus geen theoretisch rapport maar een rapport waarmee u de werkelijke situatie kunt aflezen.


yender-pijl.jpg lees meer

Opstellen onderhoudsovereenkomst

Yender is specialist op het gebied van het opstellen van onderhoudsovereenkomsten. Overeenkomsten worden altijd opgesteld conform de wensen, voorwaarden en eisen van de opdrachtgever. Daarnaast voldoen ze altijd aan de laatste wet- & regelgeving.

Risico's en verantwoordelijkheden liggen bij de juiste partij.

Of het nu gaat om een preventieve onderhoudsovereenkomst of conditie gestuurde prestatieovereenkomst, bij ons bent u aan het juiste adres. Meer dan 100 opdrachtgevers gingen u reeds voor.yender-pijl.jpg lees meer

 

 

 

Contractgenerator

Yender is een bedrijf dat volop in ontwikkeling is als het gaat om selfservice. In dit licht hebben wij als eerste en enige in Nederland de beschikking over een contractgenerator.

Dit handige stuk gereedschap bevat alle artikelen/voorwaarden die behoren in een basis onderhoudsovereenkomst. 

Yender heeft de afgelopen jaren ruim 500 onderhoudsovereenkomsten opgesteld en heeft de geschreven contracten in de contractgenerator toegevoegd. 

U als opdrachtgever stelt d.m.v. het invullen van een vragenlijst zelf uw eigen onderhoudscontract samen.

Yender doet de laatste toets op de overeenkomst en daarna heeft u uw eigen onderhoudsovereenkomst opgesteld.

Het resultaat is een onderhoudsovereenkomst op maat tegen minimale kosten.


yender-pijl.jpg lees meer

Aanbestedingen

Wilt u ondersteuning bij het aanbestedingstraject (offertetraject) dan kunnen wij u op de juiste wijze begeleiden. U bepaald zelf welke werkzaamheden u eventueel zelf uit wilt voeren en welke werkzaamheden door Yender uitgevoerd moeten worden. Op deze wijze kunnen wij uitermate goed samenwerken met elke inkoopafdeling.

Uiteraard kunnen wij ook het gehele traject op ons nemen en uitvoeren.

Yender is specialist op het gebied van meervoudige onderhands aanbestedingen tot Europese aanbestedingen. 


Technisch Vastgoed Beheer

Moet u het technisch en contractbeheer van uw gebouw er 'even' bij doen maar bent u door een gebrek aan tijd niet "in control", schakel dan Yender in.

Wij beheren reeds voor meerdere opdrachtgevers gebouwen en onderhoudscontracten. Wij beheren altijd op locatie, dus niet vanaf ons kantoor. Hierdoor kunnen wij pro-actief beheren en problemen reeds in een heel vroeg stadium voorkomen. 

Daarnaast beschikken wij over een uniek technisch beheer applicatie waarin alles wordt geregistreerd.

Door dit unieke webbased technisch beheersysteem kunt u overal ter wereld volgen wanneer, hoe en, door wie uw gebouw wordt onderhouden.

Storingen / meldingen kunnen door uw medewerkers snel eenvoudig en doeltreffend worden gemeld en response en reparatietijden worden realtime gemonitord.


yender-pijl.jpg lees meer

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg