De opdrachtgever bepaalt het resultaat 2.jpg

Yender vindt het belangrijk dat de opdrachtgever zijn/haar wensen duidelijk in beeld heeft en daarbij altijd de te leveren kwaliteit van dienstverlening leidend laat zijn. Om dit te realiseren worden altijd eerst de klantverwachting in kaart gebracht zodat het gewenste resultaat inzichtelijk wordt. Pas daarna wordt gezamenlijk met de opdrachtgever het optimalisatietraject gestart met als doel: "De verwachting om te zetten naar het gewenste resultaat". Yender zoekt de best passende partij bij de opdrachtgever. Dit betekent dat in het traject veel informatie wordt gevraagd van de onderhoudspartijen. Deze informatie wordt besproken en vergeleken met de wensen van de opdrachtgever. De best passende organisatie, kwaliteit en prijs, wordt als eerste uitgenodigd voor het gesprek. Prijs alleen kan nooit een selectiecriteria zijn, het gaat altijd om het grote totaal. 


Zijn uw onderhoudscontracten nog actueel?

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg